با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
مطالعه اثرات برنامه افزودن اسیدهای آلی ‏به خوراک روی عملکرد رشد، ‏مورفولوژی، اسیدیته و شمار میکروبی روده ‏جوجه خروس‌های گوشتی

فاطمه مرادی؛ حمیدرضا علی اکبرپور؛ سید مسعود هاشمی

دوره 11، شماره 2 ، آذر 1401، ، صفحه 67-76

https://doi.org/10.30473/eab.2023.65671.1890

چکیده
  اسیدیفایرهای مختلف از لحاظ نوع و نسبت اسیدهای آلی برای مصرف در تغذیه جانوران معرفی شده‌اند. آزمایش با هدف بررسی اثرات مصرف اسیدیفایر حاصل از مخلوط اسیدهای آلی (فرمیک، سیتریک، پروپیونیک، استیک به‌همراه نمک‌های آن‌ها) و برنامه مصرف آن روی صفات عملکردی و برخی خصوصیات روده جوجه­های گوشتی انجام پذیرفت. از این‌رو 180 قطعه جوجه خروس ...  بیشتر